Ballina

Komunikatë për media

mars 28, 2014 11:26

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, lidhur me shkrimin në të përditshmen “Koha Ditore” të datës 27.03.2014 me titull “Hidhen dyshime për heqje të mitrave e abuzime seksuale me pacientë në Shtime” dhe artikullin po në këtë të përditshme të datës 28.03.2014 “Prokuroria nis hetimet për abuzime të pacientëve në Shtime”, me autorë Vehbi Kajtazi e Saranda Rama, deklaron se fuqishëm mbështetë hetimet e ndërmarra nga organet e hetuesisë dhe se do të ofroj mbështetje dhe përkrahje të plotë për këto organe deri në zbardhjen e plotë të pretendimeve të paraqitura nga “Koha Ditore”. 

SHËRBIMET QË OFRON MPMS-JA PËR QYTETARËT E KOSOVËS

shkarko

APLIKACION PËR PUNËSIM

shkarko

KONTRATË PUNE PËR KOHË TË CAKTUAR / TË PACAKTUAR

shkarko

KONTRATË PUNE PËR PUNË DHE DETYRA SPECIFIKE

shkarko

   
APLIKACION PËR KONKURIM NË KËSHILLIN EKONOMIKO-SOCIAL  shkarko
FTESË PUBLIKE PËR APLIKIM NË KËSHILLIN EKONOMIKO –SOCIAL (KES) shkarko
APLIKA CIJA ZA KONKURISANJE NA EKONOMSKI-SOCIJALNI SAVET (ESC)
shkarko
JAVNI POZIV ZA APLICIRANJE ZA EKONOMSKI-SOCIJALNI SAVET (ESC)
shkarko
Kalendari i Takimeve

24.05.2013