Zv/ministrja e MPMS-së Rita Hajzeraj-Beqaj takohet me kryetarin e komunës së Vushtrrisë z.Bajram Mulaku

Sot, zv.ministrja e MPMS-së Rita Hazeraj- Beqaj ishte në vizit tek Kryetari i Komunës së Vushtrrisë z.Bajram Mulaku së bashku me zv.ministrin e MBPZHR-së z.Vezir Jonuzi. Në këtë takim u diskutua për bashkëpunimin në mes të dy ministrive dhe Komunës së Vushtrrisë për projektet e përbashkëta që i kanë.