Udhëzim Administrativ Nr. 10 / 2011, për klasifikimin dhe sistemimin e punëve të rrezikshme të cilat dëmtojnë shëndetin e të punësuarveVersion
Download87
Stock
Total Files1
Size1.26 MB
Create Date22/04/2024
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 10 / 2011, për klasifikimin dhe sistemimin e punëve të rrezikshme të cilat dëmtojnë shëndetin e të punësuarve


FileAction
Udhz.Adminis.nr.10.2011.pdf  Download  

Download