Udhëzim Administrativ Nr. 01 / 2014, për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr. 03 / 2012, për rregullimin dhe përcaktimin e kritereve dhe procedurave, për regjistrimin e organizatave sindikale në KosovëVersion
Download32
Stock
Total Files1
Size3.58 MB
Create Date25/06/2021
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 01 / 2014, për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr. 03 / 2012, për rregullimin dhe përcaktimin e kritereve dhe procedurave, për regjistrimin e organizatave sindikale në Kosovë


FileAction
Udhëz admi. nr. 1-2014.pdf  Download  

Download