Udhëzimi Administrativ Nr. 05/ 2015 për procedurat e lajmërimit, suspendimit nga pagesa dhe kthimin e mjeteve në rastin e keqpërdorimit të pensioneveVersion
Download77
Stock
Total Files1
Size1.27 MB
Create Date17/05/2022
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr.05 / 2015 për procedurat e lajmërimit, suspendimit nga pagesa dhe kthimin e mjeteve në rastin e keqpërdorimit të pensioneve


FileAction
Udhëzimi Administrativ nr. 05-2015.pdf  Download  

Download