Udhëzim Administrativ Nr. 02 / 2014, për ofrimin dhe sigurimin e përkrahjes financiare të OJQ-ve vendore gjatë vitit 2014Version
Download44
Stock
Total Files1
Size5.85 MB
Create Date19/04/2024
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 02 / 2014, për ofrimin dhe sigurimin e përkrahjes financiare të OJQ-ve vendore gjatë vitit 2014


FileAction
Udhëz.adm. nr. 02-2014.pdf  Download  

Download