UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 08/2006 PËR PUNËN E KOMISIONIT MJEKSOR LIDHUR ME VLERSIMIN DHE CAKTIMIN E SHKALLES SE INVALIDITETIT TË INVALIDEVE TË LUFTËS SE UÇK-së DHE ATYRE CIVILVersion
Download20
Stock
Total Files1
Size55.14 KB
Create Date22/04/2024
Last Updated05/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 08/2006 PËR PUNËN E KOMISIONIT MJEKSOR LIDHUR ME VLERSIMIN DHE CAKTIMIN E SHKALLES SE INVALIDITETIT TË INVALIDEVE TË LUFTËS SE UÇK-së DHE ATYRE CIVIL


FileAction
U.A Nr.8-2006 Për Punën e Komisionit Mjekësor.pdf  Download  

Download