UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr 04/2006 PËR THEMELIMIN E KOMISIONIT PER SHQYRTIMIN DHE VENDOSJEN E ANKESAVE NË SHKALLËN E DYTË LIDHUR ME SHËRBIMET SOCIALE DHE FAMILJAREVersion
Download9
Stock
Total Files1
Size69.58 KB
Create Date25/06/2021
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr 04/2006 PËR THEMELIMIN E KOMISIONIT PER SHQYRTIMIN DHE VENDOSJEN E ANKESAVE NË SHKALLËN E DYTË LIDHUR ME SHËRBIMET SOCIALE DHE FAMILJARE


FileAction
U.A Nr.4-2006 Për Themelimin e Komisionit për Shqyrtimin dhe Vendosjen e Ankesave.pdf  Download  

Download