UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 4/ 2003 PËR NISMAT LEGJISLATIVE, PROCEDIMIN DHE METODOLOGJINË E PUNËS NË PROJEKTLIGJE-AKTEVersion
Download6
Stock
Total Files1
Size80.15 KB
Create Date21/02/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 4/ 2003 PËR NISMAT LEGJISLATIVE, PROCEDIMIN DHE METODOLOGJINË E PUNËS NË PROJEKTLIGJE-AKTE


FileAction
U.A Nr.4-2003 Për Nismat Legjislative, Procedimin dhe Metodologjinë e Punës në Projekt-akte.pdf  Download  

Download