Udhëzim Administrativ Nr 12 / 2012, për përberjen dhe funksionimin e panelit për vendosjen e fëmijëve pa përkujdes prindëror në strehim familjar dhe adoptim



Version
Download46
Stock
Total Files1
Size14.72 MB
Create Date01/10/2023
Last Updated07/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr 12 / 2012, për përberjen dhe funksionimin e panelit për vendosjen e fëmijëve pa përkujdes prindëror në strehim familjar dhe adoptim


FileAction
U.A Nr 12-2012.pdf  Download  

Download