Udhëzim Administrativ Nr. 09 / 2011, për procedurat e themelimit dhe menaxhimit financiar të fondit të aftësimeve profesionaleVersion
Download33
Stock
Total Files1
Size0.00 KB
Create Date21/03/2023
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 09 / 2011, për procedurat e themelimit dhe menaxhimit financiar të fondit të aftësimeve profesionale


FileAction
U.A. nr. 09. 2011pdf.pdf  Download  

Download