UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 2007/7 PËR THEMELIMIN DHE ORGANIZIMIN E SEKREKTARISË TEKNIKE TË KËSHILLIT KONSULTATIV TREPALËSHVersion
Download5
Stock
Total Files1
Size53.10 KB
Create Date21/03/2023
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 2007/7 PËR THEMELIMIN DHE ORGANIZIMIN E SEKREKTARISË TEKNIKE TË KËSHILLIT KONSULTATIV TREPALËSH


FileAction
U.A Nr.07-2007 Për Themelimin dhe Organizimin e Sekretarisë teknike të KKT-së.pdf  Download  

Download