Udhëzim Administrativ Nr. 04 / 2011, për ofrimin dhe sigurimin e përkrahjës financiare të OJQ-ve vendore gjatë vitit 2011Version
Download13
Stock
Total Files1
Size405.44 KB
Create Date24/05/2024
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 04 / 2011, për ofrimin dhe sigurimin e përkrahjës financiare të OJQ-ve vendore gjatë vitit 2011


FileAction
U.A nr.04-2011 për përkrahje financiare të OJQ-ve gjatë vitit 2011.pdf  Download  

Download