PROPOZIM NR. 04/2005 PËR NDRYSHIMET DHE PLOTËSIMET E UDHËZIMIT ADMINISTRATIV NR. 16/2004 PËR RREGULLIMIN E STREHIMIT FAMILJAR NË KOSOVËVersion
Download9
Stock
Total Files1
Size42.99 KB
Create Date13/04/2024
Last Updated07/02/2019

PROPOZIM NR. 04/2005 PËR NDRYSHIMET DHE PLOTËSIMET E UDHËZIMIT ADMINISTRATIV NR. 16/2004 PËR RREGULLIMIN E STREHIMIT FAMILJAR NË KOSOVË


FileAction
U.A Nr.04-2005 Për Ndryshimet dhe plotësimet e U.A Nr.16-2004 Për Rregullimin e Strehimit.pdf  Download  

Download