Udhëzim Administrativ Nr 04/ 2005 për ndryshimet dhe plotësimet e udhëzimit administrativ Nr 16/ 2004, për rregullimin e strehimit familjar në KosovëVersion
Download12
Stock
Total Files1
Size42.99 KB
Create Date12/04/2024
Last Updated07/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr 04/ 2005 për ndryshimet dhe plotësimet e udhëzimit administrativ Nr 16/ 2004, për rregullimin e strehimit familjar në Kosovë


FileAction
U.A Nr.04-2005 Për Ndryshimet dhe ploëtësimet e U.A Nr.16-2004 Për Rregullimin e Strehimit Familjar në Kosovë.pdf  Download  

Download