Udhëzim Administrativ Nr. 02 / 2011, për përmbajtjen dhe formen e librezës së punësVersion
Download38
Stock
Total Files1
Size843.25 KB
Create Date29/03/2023
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 02 / 2011, për përmbajtjen dhe formen e librezës së punës


FileAction
U.A nr.02.2011per permbajtjen dhe formen e Librezave te Punes.pdf  Download  

Download