UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 02/2007 PËR PËRCAKTIMIN E PAGESËS FINANCIARE NË FORMË HONORARIT PËR ANËTARET E KESHILLIT PËR SHËRBIME SOCIALE DHE FAMILJAREVersion
Download26
Stock
Total Files1
Size54.76 KB
Create Date30/03/2023
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 02/2007 PËR PËRCAKTIMIN E PAGESËS FINANCIARE NË FORMË HONORARIT PËR ANËTARET E KESHILLIT PËR SHËRBIME SOCIALE DHE FAMILJARE


FileAction
U.A Nr.02-2007 Për Përcaktimin e Pagesës Financiare në formë të honorarit.pdf  Download  

Download