UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 01 /2007 PËR RREGULLAT DHE PROCEDURAT E ZBATIMIT TË LIGJIT NR. 02/L-2 PËR STATUSIN DHE TE DREJTAT E FAMILJEVE TË DËSHMOREVE, INVALIDEVE, VETERANEVE DHE PJESTAREVE TË UÇK-së DHE FAMILJEVE TË VIKTIMAVE CIVILE TË LUFTËSVersion
Download40
Stock
Total Files1
Size0.00 KB
Create Date17/04/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 01 /2007 PËR RREGULLAT DHE PROCEDURAT E ZBATIMIT TË LIGJIT NR. 02/L-2 PËR STATUSIN DHE TE DREJTAT E FAMILJEVE TË DËSHMOREVE, INVALIDEVE, VETERANEVE DHE PJESTAREVE TË UÇK-së DHE FAMILJEVE TË VIKTIMAVE CIVILE TË LUFTËS


FileAction
U.A Nr.01-2007 Për Rregullat dhe Procedurat e zbatimit të Ligjit Nr.02L-2.pdf  Download  

Download