UDHËZIM ADMINISTRATIV NR 01/2005 PËR FUSHËSHVEPRIMIN DHE PËRGJEGJËSIT E NJËSISË SE KONTROLLËS SE PAVARUR TË SKEMAVE TË MIRËQENIES SOCIALE TË MPMS-sëVersion
Download23
Stock
Total Files1
Size0.00 KB
Create Date17/05/2022
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR 01/2005 PËR FUSHËSHVEPRIMIN DHE PËRGJEGJËSIT E NJËSISË SE KONTROLLËS SE PAVARUR TË SKEMAVE TË MIRËQENIES SOCIALE TË MPMS-së


FileAction
U.A Nr.01-2005 Për Fushëveprimin dhe përgjegjësitë e Njësisë së Kontrollës së Pavarur të Skemave të Mirëqenies.pdf  Download  

Download