FormularëtVersion
Download198
Stock
Total Files1
Size837.50 KB
Create Date29/03/2023
Last Updated24/02/2021

Formularët për aplikim - Thirrje publike për mbështetje financiare për projektet e OJQ-ve, të licencuara nga MPMS në fushën e shërbimeve sociale dhe familjare


FileAction
FORMULARËT.rar  Download  

Download