Sqarim i MPMS

Lidhur me publikimin e lajmit në disa portale informative si në Kosovapress, Indeksonline, Publiku.com etj se në Shtëpinë për Persona të Moshuar pa Përkujdesje Familjare në Prishtinë ka ndodhur një vdekje e dyshimtë MPMS-ja sqaron opinionin se kjo vdekje ka qenë e natyrshme dhe se personi ka pësuar arrest kardiak, gjegjësisht shkaktar i vdekjes ka qenë infractus myocardi, siç shkruan në çertifikatën e vdekjes, lëshuar nga Departamenti i Mjekësisë Ligjore.