Ministri Rashiq viziton Institutin Special të Shtimes

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, z. Nenad Rashiq vizitoi Institutin Special të Shtimes, për të parë nga afër kushtet ofron këtu për rezidentët. Kushtet në të cilat ishin këta persona ishin mjaftë të mira dhe me shërbime të nivelit të lartë, ku ministri Rashiq i inkurajoi punëtorët e këtij instituti që të kenë durim, sepse të gjithë e dim që nuk është aspak e lehtë të përkudesemi me këto raste të rënda, poashtu ministri tha se e kemi obligim jo vetëm moral e institucional, por edhe obligim njerëzor.