Ministri Abrashi takoi ambasadorin e Britanisë

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale z.Arban Abrashi priti sot në takim Shkëlqësinë e tij Ambasadorin e Britanisë së madhe në Kosovë z.Ruairi O’Connell. Gjatë takimit Ministri e njoftoi Ambasadorin për projeketet aktuale me të cilat po punon MPMS kryesisht rreth punësimit dhe aftësimit profesional. Konkretisht u diskutua për projekte të përbashkëta në këto dy fusha mes MPMS-së dhe Ambasadës Britanike, veçanërisht në atë të aftësimit profesional.