FTESË PËR MEDIE

Prishtinë, më 26 dhjetor 2017

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, z. Skender Reçica, nesër, më 27 dhjetor 2017, mban konferencën e fundvitit me gazetarë dhe mediet e vendit.

Konferenca mbahet në Hotel Sirius, në ora 12:30

Të gjitha mediet janë të mirëseardhura të përcjellin konferencën e fundvitit të ministrit, Skender Reçica