FTESË PËR MEDIA

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Z. Arban Abrashi, merr pjesë në promovimin e  Programit të Vetëpunësimit në Mitrovicë.

 

Ky aktivitet mbahet të premten,  më 01 korrik 2016, në Arda Veri, Parku i Biznesit në Mitrovicë në ora 11:30

Të gjitha mediat janë të ftuara ta përcjellin këtë aktivitet të ministrit Abrashi