Udhëzimi Administrativ Nr.17/ 2013 për licencimin e subjekteve juridike/organizatave që ofrojnë shërbime sociale dhe familjareVersion
Download190
Stock
Total Files1
Size3.02 MB
Create Date23/05/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr.17/ 2013 për licencimin e subjekteve juridike/organizatave që ofrojnë shërbime sociale dhe familjare


FileAction
Udhëzimi Administrativ.nr 17-2013.pdf  Download  

Download