Udhëzimi Administrativ Nr.01/ 2012, për sistemimin e punëve të lehta dhe të ndaluara, për personat nën moshën 18 vjeqareVersion
Download94
Stock
Total Files1
Size7.70 MB
Create Date18/04/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr.01/ 2012, për sistemimin e punëve të lehta dhe të ndaluara, për personat nën moshën 18 vjeqare


FileAction
Udhëzimi Administrativ Nr.01 2012.pdf  Download  

Download