Udhëzim Administrativ Nr. 07 / 2012, për përcaktimin e gjobave dhe shumave konkrete për shkelje të dispozitave të ligjit të punësVersion
Download72
Stock
Total Files1
Size0.00 KB
Create Date15/04/2024
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 07 / 2012, për përcaktimin e gjobave dhe shumave konkrete për shkelje të dispozitave të ligjit të punës


FileAction
U.ANr. 07.2012.pdf  Download  

Download