UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 06/2005 PËR RREGULLIMIN E PROCEDURAVE TË PËRKRAHJES FINANCIARE FAMILJEVE DHE INDIVIDËVE NË RASTE TË JASHTËZAKONSHMEVersion
Download10
Stock
Total Files1
Size73.65 KB
Create Date17/04/2024
Last Updated06/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 06/2005 PËR RREGULLIMIN E PROCEDURAVE TË PËRKRAHJES FINANCIARE FAMILJEVE DHE INDIVIDËVE NË RASTE TË JASHTËZAKONSHME


FileAction
U.A Nr.6-2005 Për Rregullimin e Procedurave të përkrahjes Financiare, Familjeve dhe Individëve në raste të Jashtëzakonshme.pdf  Download  

Download