UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR. 05/2009 PËR REGJISTRIMIN DHE EVIDENCËN E TË PAPUNËSUARVE DHE PUNËKËRKUESVEVersion
Download16
Stock
Total Files1
Size318.45 KB
Create Date16/04/2024
Last Updated06/02/2019

UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR. 05/2009 PËR REGJISTRIMIN DHE EVIDENCËN E TË PAPUNËSUARVE DHE PUNËKËRKUESVE


FileAction
U.A Nr.5-2009 Për Regjistrimin dhe Evidencën e të pa punësuarve dhe punëkërkuesve.pdf  Download  

Download