UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr.17/2004 PËR THEMELIMIN DHE FUSHËVEPRIMIN E DEPARTAMENTIT PËR INVALIDET E LUFTËS,FAMILJET E DESHMORËVE DHE PËRSONAT E TJERË QË KONTRIBUAN NË LUFTEN E UÇK-sëVersion
Download3
Stock
Total Files1
Size42.36 KB
Create Date29/03/2023
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr.17/2004 PËR THEMELIMIN DHE FUSHËVEPRIMIN E DEPARTAMENTIT PËR INVALIDET E LUFTËS,FAMILJET E DESHMORËVE DHE PËRSONAT E TJERË QË KONTRIBUAN NË LUFTEN E UÇK-së


FileAction
U.A Nr.17-2004 Për Themelimin dhe Fushëveprimin e Departamentit për Invalidët e Luftës.pdf  Download  

Download