UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr .01 /2006 PËR THEMELIMIN DHE PUNËN E KËSHILLIT TË PËRGJITHSHËM PËR SHËRBIME SOCIALE DHE FAMILJAREVersion
Download9
Stock
Total Files1
Size56.32 KB
Create Date16/04/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr .01 /2006 PËR THEMELIMIN DHE PUNËN E KËSHILLIT TË PËRGJITHSHËM PËR SHËRBIME SOCIALE DHE FAMILJARE


FileAction
U.A Nr.1-2006 Për Themelimin dhe Punën e Këshillit të Përgjithshëm për Shërbime Sociale dhe Familjare.pdf  Download  

Download