UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr .01 /2006 PËR THEMELIMIN DHE PUNËN E KËSHILLIT TË PËRGJITHSHËM PËR SHËRBIME SOCIALE DHE FAMILJAREVersion
Download5
Stock
Total Files1
Size56.32 KB
Create Date25/05/2022
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr .01 /2006 PËR THEMELIMIN DHE PUNËN E KËSHILLIT TË PËRGJITHSHËM PËR SHËRBIME SOCIALE DHE FAMILJARE


FileAction
U.A Nr.1-2006 Për Themelimin dhe Punën e Këshillit të Përgjithshëm.pdf  Download  

Download