UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR. 09/2010 PËR PËRCAKTIMIN E VENDEVE TË PUNËS DHE PUNËSIMIN E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA NË PËRPUTHJE ME AFTËSITË E TYRE TË PUNËSVersion
Download17
Stock
Total Files1
Size257.32 KB
Create Date25/05/2022
Last Updated07/02/2019

UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR. 09/2010 PËR PËRCAKTIMIN E VENDEVE TË PUNËS DHE PUNËSIMIN E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA NË PËRPUTHJE ME AFTËSITË E TYRE TË PUNËS


FileAction
U.A Nr.09-2010 Për Përcaktimin e Vendeve të Punës.pdf  Download  

Download