Udhëzim Administrativ Nr. 07 / 2011, për punën dhe kriteret e vendosjës së rezidentëve në shtëpinë e persoanve të moshuar pa përkujdesje familjare, dhe në shtëpitë me bazë në komunitet



Version
Download22
Stock
Total Files1
Size422.53 KB
Create Date12/04/2024
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 07 / 2011, për punën dhe kriteret e vendosjës së rezidentëve në shtëpinë e persoanve të moshuar pa përkujdesje familjare, dhe në shtëpitë me bazë në komunitet


FileAction
U.A nr. 07-2011.pdf  Download  

Download