UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 03/2010 PËR PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR NJOHJEN E TË DREJTAVE NË AFTËSIM, RIAFTËSIM DHE PUNËSIM TË PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARAVersion
Download11
Stock
Total Files1
Size279.22 KB
Create Date25/05/2022
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 03/2010 PËR PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR NJOHJEN E TË DREJTAVE NË AFTËSIM, RIAFTËSIM DHE PUNËSIM TË PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA


FileAction
U.A Nr.03-2010 Për Procedurat e Palikimit për Njohjen e të drejtave në Aftësim.pdf  Download  

Download