UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR.03/2008 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË PAGESËS TË PENSIONEVE TE PERCAKTUARA SIPAS LIGJIT NR. 02/L-2 PËR VITIN 2008Version
Download4
Stock
Total Files1
Size51.00 KB
Create Date17/04/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR.03/2008 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË PAGESËS TË PENSIONEVE TE PERCAKTUARA SIPAS LIGJIT NR. 02/L-2 PËR VITIN 2008


FileAction
U.A Nr.03-2008 Pë Rregullimin dhe Përcaktimin e Procedurave të Pagesës së pensioneve të përcaktuara sipas Ligjit Nr.02 L-2 për vitin 2008.doc  Download  

Download