UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR.03/2008 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË PAGESËS TË PENSIONEVE TE PERCAKTUARA SIPAS LIGJIT NR. 02/L-2 PËR VITIN 2008Version
Download17
Stock
Total Files1
Size132.01 KB
Create Date12/04/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR.03/2008 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË PAGESËS TË PENSIONEVE TE PERCAKTUARA SIPAS LIGJIT NR. 02/L-2 PËR VITIN 2008


FileAction
U.A Nr.03-2008 Pë Rregullimin dhe Përcaktimin e Procedurave të Pagesës së pensioneve.pdf  Download  

Download