UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 01/ 2010 PËR PËRSHKRIMIN E PUNËVE DHE DETYRAVE PER TE GJITHA POZITAT E NEPUNËSEVE TË MPMS-sëVersion
Download36
Stock
Total Files1
Size1.14 MB
Create Date23/03/2023
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 01/ 2010 PËR PËRSHKRIMIN E PUNËVE DHE DETYRAVE PER TE GJITHA POZITAT E NEPUNËSEVE TË MPMS-së.


FileAction
U.A Nr.01-2010 Për Përshkrimin e Punëve dhe Detyrave.pdf  Download  

Download