Rregullore (QRK) Nr 13 2015 Për Organizimin E Brendshëm Dhe Sistematizimin E Vendeve Të Punës Në Agjencinë E Punësimit Pdf

Version1.0.0
Download0
Stock
Total Files1
File Size205.31 KB
Create Date17/04/2024
Last Updated18/07/2018

Download
FileAction
Rregullore (QRK) nr.13-2015 për organizimin e brendshëm dhe sistematizimin e vendeve të punës në Agjencinë e Punësimit.pdf  Download