LIGJI PËR STATUSIN DHE TË DREJTAT E FAMILJEVE TË DËSHMORËVE, INVALIDËVE, VETERANËVE DHE PJESËTARËVE TË UÇK-së DHE FAMILJEVE TË VIKTIMAVE CIVILE TË LUFTËS

LIGJI PËR STATUSIN DHE TË DREJTAT E FAMILJEVE TË DËSHMORËVE, INVALIDËVE, VETERANËVE DHE PJESËTARËVE TË UÇK-së DHE FAMILJEVE TË VIKTIMAVE CIVILE TË LUFTËS


FileAction
Ligji Nr. 02 -2 PËR STATUSIN DHE TË DREJTAT E FAMILJEVE TË DËSHMORËVE, INVALIDËVE, VETERANËVE DHE PJESËTARËVE TË UÇK-së DHE FAMILJEVE TË VIKTIMAVE CIVILE TË LUFTËS.pdf  Download  

Download