NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS – Furnizim me gardërobë, mbathje dhe ndërresa për Rezidentet dhe stafin e SHPMPF dhe shtëpive në komunitete”.


FileAction
09.06.2011 Furnizim me garderobe, mbathje dhe nderresa per rezidentet dhe stafin e SHPMPF dhe shtepive ne komunitete.doc  Download  

Download