Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit për Financimin e Projektit “ Rëndësia e punësimit të të rinjëve dhe qytetaria aktive”

03 shtator 2015- Zv/ministrja e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale znj. Rita Hajzeraj-Beqaj së bashku me nënkryetarën e OJQ-së” Center For Youth Development”( CYD) znj.Era Jashari, kanë nënshkruar Marrëveshjen e Mirëkuptimit për Financimin e Projektit “ Rëndësia e punësimit të të rinjëve dhe qytetaria aktive”. Qëllimi i këtij Projekti është që përmes tij të punësohën sa më shumë të rinjë, pasi që e dijmë që numri i të rinjëvë të papunë është mjaftë i madh.

Zv/ministrja e MPMS-së znj. Rita Hajzeraj-Beqaj theksoi se Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale do të vazhdoj edhe më tutje të përkrah projekte të tilla që kanë të bëjnë me punësimin.