Në ISSH pranohet donacion nga Organizata Malteser

Sot në Institutin Special në Shtime (ISSh) është prannuar një donacion nga Organizata Malteser, donacion i realizuar në bashkëpunim me bashkë-atëdhetarin tone, z. Hetem Misini. Ky është donacioni i pestë me radhë nga ky bashkëpunim, i cili realizohet edhe në bashkëpunim me Karitas Kosova të cilët kanë asistuar në rregullimin e dokumentacionit, cështjeve doganore dhe taksave të tjera obligative.Ky donacion përmbanë shtreter për rezidentë, ulëse për dhoma të dites, tavolina, karrika, orendi për dhomat e rezidentëve, karroca invalidore, paisje ortopedike, maska një-përdorimëshe, vëshmbathje dhe të tjera.