Ministri Reçica takon kryetarin e Komunës së Prizrenit

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica priti sot në takim kryetarin e Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka.

Në takim u bisedua për avancim të përpjekjeve të përbashkëta që nëpërmjet projekteve konkrete, të kontribuohet në rritjen e mirëqenies së qytetarëve të Prizrenit.

Ministri Reçica tha se MPMS tashmë ka një bashkëpunim të mirëfilltë me Komunën e Prizrenit dhe ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe më tutje.