Ministri Reçica në Katar, zhvillon takime me përfaqësues të lartë institucionalë

Me ftesë të homologut të tij, Ministrit të Zhvillimit Administrativ, Punës dhe Çështjeve Sociale, z. Yousuf Mohamed Al Othman Fakhroo, Ministri Reçica po qëndron për vizitë pune në shtetin e Katarit.

Të dy homologët diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit mes dy vendeve tona në fushat e punësimit dhe avancimit të mbrojtjes së kategorive të cenueshme, si dhe temave tjera sociale.

Gjatë qëndrimit në Doha të Katarit, ministri Reçica sot u prit edhe nga kryeministri i Katarit, z. Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani, nga i cili mori përkrahjen e pa rezervë për mbështetje në përpjekjet tona për përmirësimin e punësueshmërisë dhe në fushat e ngritjes së shërbimeve për kategoritë e cenueshme në Kosovë.

Kryeministri Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani siguroi ministrin Reçica se Katari do të jetë përkrah Kosovës edhe në rrugëtimin e saj për anëtarësim në organizatat ndërkombëtare.

Ministri Reçica shprehi nevojën, që krahas raporteve diplomatike, të punohet edhe për bashkëpunimin ekonomik mes vendeve tona, për çka edhe u pajtuan me kryeministrin Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani.