Ministri Rashiq dhe kryetari Ymeri, ndan kontrata pune për të rinjët novobërdas

Në vazhdën e zbatimit te projektit “Promovimi i punësimit dhe rritja e mundësive për të rinjtë”, ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Nenad Rashiq vizitoi komunën e Novobërdës. Gjatë takimit që pati me kryetarin e komunës së Novobërdës z.Bajrush Ymeri u informua për rrjedhën e trajnimit gjatë mujorë që me sukses e kanë përfunduar 60 të rinj nga komuniteti shqipëtarë dhe serb të kësaj ane. Me këtë rastë ministri Rashiq për të kandidatët që përfunduan trajnimin ndau certifikata.