Ministri i MPMS-së Abrashi dhe kryesindikalisti Arifi vizituan NewCo Ferronikelin

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Arban Abrashi së bashku me Kryetarin e BSPK-së, z. Haxhi Arifi, kanë zhvilluar sot një vizitë pune në kombinatin NewCo Ferronikeli në Drenas ku përmes kësaj vizite janë njoftuar për së afërmi me kushtet e punës së punëtorëve të këtij kombinati si dhe me zbatimin e legjilacionit eksiztues në sferën e punës, shëndetin e të punësuarve dhe sigurinë në punë.