Ftesë për medie

Të nderuar përfaqësues të medieve,

 

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica viziton Shoqatën “Handikos” sot(E hënë) në ora 11:30, ku do të takojë fëmijët e shoqatës.

Ftoheni që ta përcillni këtë ngjarje!

 

Me respekt,

 

Zyra për Komunikim me Publikun