FTESË PËR MEDIE

Të nderuar përfaqësues të medieve!

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, ka kënaqësinë të ju ftoj në konferencën përmbyllëse të vitit.
Konferenca mbahet më 27 dhjetor (E enjte), ora 13:00 në Hotel “Siruis”.

Me respekt,
Zyra për Komunikim me Publikun